1.9.2020.

Драги ученици, поштовани родитељи и хранитељи, уважене колегинице и колеге,

На самом смо прагу нове, и по свему судећи врло изазовне школске године. Прошлу смо заједничким напором и одличном сарадњом успешно привели крају. Највећи резултат је био тај, да здрави и спремни дочекујемо 1. септембар.

Међутим, да бисмо, када дође 28. јун 2021. године, и подела сведочанстава и књижица, могли са задовољством да закључимо да смо још једном остварили основни циљ, а то је здравље и безбедност свих нас, морамо сви да будемо веома одговорни и на висини озбиљних задатака који нас очекују.

То, пре свега, значи да сви морамо врло дисциплиновано да се понашамо и да строго поштујемо све прописане мере превенције и здравствене безбедности, односно правила понашања која ће важити све док траје пандемија. Правила ће се усклађивати са препорукама надлежних локалних и републичких органа власти.

Сви знамо да наши ученици на специфичан начин задовољавају бројне своје потребе, те  да ће  многима од њих,  као  и самим  родитељима,  неке мере тешко пасти.  У  овом тренутку немамо много избора, јер су здравље свих и јавна безбедност најпречи интереси. Зато вас све молим за разумевање. Ниједна од мера неће бити израз личног укуса и личне процене, већ нужност наметнута одбраном од пандемије.

Уколико се строго и доследно будемо придржавали правила понашања и на одговарајући начин примењујемо све мере, нема разлога за бојазан.

Уверен да сви заједно имамо довољно снаге, воље и савести да и овога пута успешно одговоримо на све изазове који нас очекују, срдачно вас поздрављам и желим вам свима здраву, безбедну, мирну и по свему успешну школску годину!

Д и р е к т о р

Миша Ј. Љубеновић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.